Egen altan og fælles tagterrasse
Lyse lejeboliger i alle størrelser

Kløverbladsparken byder på 102 skønne lejeboliger i Ny Ellebjerg – en attraktiv ny bydel, der er skudt op blandt værksteder og fabrikshaller i Valbys gamle industrikvarter.

Lejeboligerne er lyse og venlige med egetræsgulve, hvide vægge og funktionelt køkken og bad, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på. Derudover har de fleste lejligheder et fantastisk lysindfald fra begge sider, så du får opholdsrum med masser af dagslys.

Hver bolig har sit eget private uderum i form af solrige altaner eller terrasse i stueetagen. Derudover er der to store fælles tagterrasser, hvor du kan mødes med de andre beboere til en hyggelig grillaften eller et glas vin i aftensolen – og får du fingrene i en af de eksklusive penthouselejligheder i to etager, har du din egen tagterrasse med udsigt over byen.

I Kløverbladsparken finder du også et fælleslokale med køkken, hvis du skal holde fest, samt en stor parkeringskælder under bygningerne. Her har hver bolig også et privat depotrum.

Lejeboligerne fås med et-seks værelser og passer perfekt til moderne storbymennesker – lige fra studerende til par og større børnefamilier.

Her vises prøvelejligheden Type A2

Herunder ses facilitetsplan for Kløverbladsparken

Parklignende miljø

Det grønne område mellem bygningerne er åbent og indbydende med store græsarealer, højbede, blomster, buske og træer – og det er ikke kun for beboerne, men for alle, der kommer forbi, for dermed at skabe et parklignende miljø med masser af liv.

Signaturforklaring

 Fælles tagterrasse

 Trappe op til boliger på 1. sal.

 Nedkørsel til p-kælder

 Handicap bus parkering

 Cykleparkering

 Rampe op til gårdhave

 Regnbed

 Træmøbel med siddetrin

 Eksisterende platantræ bevares

 Renovation

 Storskrald

 Viceværtkontor

 Fælleslokale

 Nabo bygning

 Cafe

Se alle ledige boliger på heimstaden.dk

Ring til os på 33 75 10 10

Vi står til rådighed

Mandag-torsdag kl. 9.00 – 16.00

Fredag kl. 9.00 – 15.00

Heimstaden er en af Nordens største udlejningsvirksomheder. Vores formål er at eje, restaurere, bygge og administere lejligheder.
Læs mere på heimstaden.com